Прочитај ми чланак

СРАМОТА: Српски медији бојкотују хуманитарни концерт Хора руске Црноморске флоте!

0

hor crnomorske flotee_1

Ово су најударније вести, на дан 9.06.2014,  српских интернет портала:РТС: Србија ће бити поуздан савезник Немачке
Б92: Наша политика – да будемо уз Берлин
БЛИЦ: Почаствован сам позивом Меркелове
ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ: Почаствован сам позивом Меркелове, Србија ће бити поуздан савезник Немачке
ПОЛИТИКА: После Меркелове Барозо, српско-немачки бизнис форум

Највећи српски медији, иако су обећали да ће медијски да пропрате руски хуманитарни концерт Ансамбла хора и оркестра Црноморске флоте (сав приход од продатих улазница ће бити усмерен у  фонд за санацију штете од поплава), ипак су одлучили да о овоме догађају не обавесте српску јавност.

Ниједан водећи српски интернет портал о томе није написао ни једну реч; а да ли би тако исто било да концерт организује амбасада САД или Немачке?

ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ

Амбасада Руске Федерације у Србији дана 09.06.2014 у 20:00 Великој дворани Сава Центра организује гостовање Ансамбла хора и оркестра Црноморске флоте.

На иницијативу Његове екселенције, амбасадора Русија, господина Чепурина сав приход од продатих улазница ће бити усмерен у хуманитарни фонд за санацију штете од поплава.

Ноћни Вукови Србије ће помоћи организацију овог хуманитарног догађаја и свим срцем пружити подршку за што већи успех ове иницијативе за прикупљање помоћи.

Карте можете купити на благајни Сава Центра по цени од 1200 и 1000 динара и тиме директно помажете постадали од поплава у Србији.

Комплетан приход иде за помоћ!

RUSI 2

(nightwolves.rs, СРБИН.ИНФО)