Прочитај ми чланак

Црногорци гласали за Русију, Милогорци поништили и подржали Кончиту (ВИДЕО)

0

Sestre-Tolmacev-Rusija-Evrosong-zastava-crna-gora-rusija

Жири није смео да дозволи ту срамоту, па је кориговао пласман Русије тако да не добије ниједан  бод од претендента на чланство у НАТО. Има ли краја бруци и срамоти ове јадне земље – каже посланик Демократског фронта у Скупштини Црне Горе Славен Радуновић

Посланик Демократског фронта у Скупштини Црне Горе Славен Радуновић тврди је црногорски жири по налогу политичара, “наштеловао” резултате гласање, и одлучио да Русија не добије ниједан поен иако су гледаоци руским представницама на “Евросонгу”, сестрама Толмачев, дали максималних 12 бодова, a Кончити шест!

– Публика је дала 12 поена Русији, али жири није смео да “дозволи ту срамоту”, па је кориговао пласман Русије тако да не добије ниједан бод од претендента на чланство у НАТО! Има ли краја бруци и срамоти ове јадне земље? На сајту еуровисион.тв је потпуно транспарентно приказан процес гласања. Русија је добила највише гласова црногорске публике, али је жири успео да коригује гледаоце како се ДПС не би обрукао пред пријатељима – каже Радуновић, а како преноси “Блиц”, он додаје да је његове оптужбе на рачун жирија лако доказати.

– Заиста нисам мислио да ћу се јутрос бавити “Евросонгом”. Чак синоћ нисам ни одгледао све песме. Јесам Сергеја, био је одличан. Али као неко ко је свестан колико је све у овом друштву политички контролисано – до изопачености, посумњао сам одмах у резултате које смо чули из подгоричког жирија. И није требало пуно да тражим. На званичном сајту еуровисион.тв транспарентно је приказан цео процес гласања.

 

(Телеграф.рс)