Прочитај ми чланак

Слобода иступа из лиге и тражи оставку Терзића!

0

sp-tijago_620x0

У саопштењу Ужичана се наводи да ће се у понедељак на ванредној седници Управног одбора клуба разматрати одлука о неодигравању утакмице 28. кола против црвено-белих

Управни одбор фудбалског клуба Слобода из Ужица упутио је захтев Заједници клубова Суперлиге да хитно закаже седницу Извршног одбора, због, како су навели, нерегуларности такмичења.

Уједно, Слобода тражи оставку председника Заједнице Звездана Терзића, као особе која је најодговорнија за обезбеђење регуларности такмичења у Суперлиги.

У саопштењу се наводи да ће се у понедељак на ванредној седници Управног одбора Слободе разматрати одлука о неодигравању утакмице 28. кола између Слободе и Црвене Звезде и иступању Слободе из даљег такмичења.

Из Слободе, како наводе у саопштењу, најављују подношење кривичних пријава против НН лица у Заједници клубова Суперлиге, Фудбалском савезу Србије и Стручно-струковној организацији фудбалских судија Србије.

– Слобода ће бити упорна да се до краја истраже све злоупотребе, а лица која су одговорна за сва дешавања изведу пред правду и заувек остране из фудбала и спорта – наводи се у саопштењу Слободе.

Ужичани су најавили ће се обратити и Европској фудбалској унији (УЕФА), као и надлежним државним органима и ресорном министрству, којима ће презентовати њихово виђење о стању у каквом се данас налази српски фудбал.

( Новости )