Прочитај ми чланак

Четнички покрет открива нове плаћенике у Украјини

0

dyncorp-506x700Како преноси Четнички покрет, најновије информације до којих су дошли припадници Логистичког одељења о присуству страних (ЦИА) плаћеника су изазвале још већу бес међу руском браћом, којима је сада сасвим јасно да је рат неминован. Лажљива Америка и НАТО се не обазиру нинакакве споразуме и договоре, иако истини за вољу међу украјинским политичарима преовладава свест да ће евентуални рат бити погубан пре свега за њих.

Оперативац Четничког покрета „српски вук“, који се налази у Украјини, послао је нове податке да се после Блек вотера у прикупљању плаћеника укључила још једна експозитура ЦИА-е позната као DynCorp International. Ова ништа мање злочиначка организација нуди познатим плаћеничким групама по 13000$ по особи, а групама са вишегодишњим искуством, са ветеранима и 20000$ месечно по особи. Јасно је да нема шале, Америка жели рат.

Овом приликом Четнички покрет шаље јасну поруку свим зликовцима који дођу у Украјину желећи да зараде свој крвави новац убијајући нашу православну браћу, да неће доживети да потроше тај новац. Свеславјански народ никада није био уједињенији и јачи. Нека добро размисле сви који желе да зараде свој крвави новац у древној Русији.

Логистичко одељење
Четничког покрета

(Четнички покрет, Србин инфо)