Прочитај ми чланак

ДСС: Вучић, Николић и Дачић предали Тачију остатке Космета

0

dss demokratska stranka srbije_660x330

До пре годину дана Србија је у саставу своје локалне самоуправе имала и четири општине на северу Косова. Прихватањем Бриселског споразума власти Србије на челу са Вучићем, Николићем и Дачићем предале су влади Хашима Тачија и овај остатак јужне српске покрајине.

Укинули су и све друге институције које су функционисале на основу закона државе Србије, и све их предале сепаратистичким институцијама. За узврат су добили почетак преговора о чланству у ЕУ који још нису ни почели, а трајаће бесконачно. У ствари, добили су подршку САД и ЕУ за своју неограничену власт у Србији како би даље заједно могли да је черече територијално, материјално и морално.

На основу предлога потеклог од стране ДСС пред Уставним судом Србије је обавеза преиспитивања уставности овог и још једног броја срамних споразума са Приштином. Да је Србија држава владавине права ови процеси давно би били завршени. Власти Србије требају да знају да ће, ако не данас, а оно у будућности, и правна и историјска истина о неделима које су Бриселски споразум и сва пратећа документа донела Србији, бити на виделу.

(ДСС)