• Почетна
  • СПОРТ
  • ЋИРО БЛАЖЕВИЋ: Коме смета Република Српска нека иде у ПМ
Прочитај ми чланак

ЋИРО БЛАЖЕВИЋ: Коме смета Република Српска нека иде у ПМ

0

ciro

Што би некоме сметала Република Српска? Ја сам човек који мири људе, а коме се то не свиђа, нек се тера у п…у лепу материну, поручио је Мирослав Ћиро Блажевић.

Изјава актуелног тренера Слободе из Тузле Мирослава Ћире Блажевића да не види ништа спорно у томе да води репрезентацију Републике Српске, и да би радо прихватио позив Милорада Додика, прилично је узбуркала страсти на Балкану.

Реаговало је „Удружење хрватских бранитеља Домовинског рата 91“, а популарни Ћиро им није остао дужан. Искусни тренер је прозвао председника Удружења Младена Павковића.

„Младен Павковић одговара на суду јер је напаствовао девојчицу од 18 година. То је та морална вертикала која је сада ударила на мене, човека који је много тога учинио за напаћени хрватски народ. Набијем ја њега на к…ц! Па знаш шта је он за мене? Обична к…..а! Ето, то напишите и немојте да ме зајебавате више“, рекао је изнервирани Блажевић.

Када се мало смирио, рекао је да ништа не би променио у изјави да жели да води Републику Српску.

„Све сам рекао раније и ништа се није променило. Што би некоме сметала Република Српска? Ја сам човек који мири људе, а коме се то не свиђа, нек се тера у п…у лепу материну“, поручио је Мирослав Ћиро Блажевић у изјави за „Ало спринт“.

(АЛО СПРИНТ)