Прочитај ми чланак

НОВИ ПАЗАР: Провокатор Вулин и ‘чист’ пенал

0

NOVI PAZAR-CRVENA ZVEZDA-SUPER LEAGUE 2013-2014

Нови Пазар саопштио је да се максимално потрудио у организацији утакмице са Црвеном звездом, а да је највећи проблем направио министар Александар Вулин.

„Цела јавност очекивала је инциденте, али све је протекло са мањим пропустима. Највећи проблем настао је кад је публика почела да напушта трибине, а министар Вулин, са четири жандарма, преко терена отишао до навијача Црвене звезде“, наводи се у саопштењу Новог Пазара.

„Изиритирана публика почела је да ломи столице, али је пре тога показала да цени праве вредности и поздравила легенду фудбала Драгана Џајића“, додаје се у саопштењу Новог Пазара.

У том суперлигашу су нагласили да су други пут у овој сезони драстично оштећени од судије Бошка Јованетића, као и да ће тражити изузеће арбитара који су им делили правду у поразу од Црвене звезде.

„Након анализе спорних ситуација, испоставило се да су наше тврдње тачне и да смо још једном драстично оштећени. Свима је јасно да нам Јованетић увек суди ‘по задатку’. Није досудио једанестерац за нас, прекинуо нам је напад због непостојећег офсајда, а све то је директно утицало на коначан исход“, наводе Пазарци.

Црвена звезда је у четвртак савладала домаћи Нови Пазар са 1:0, евроголом Ненада Милијаша у 17. минуте, а по завршетку меча дошло је и до мањег сукоба између домаћих навијача и играча

(Б92)