Прочитај ми чланак

УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК: Западни плаћеници зверски убијају полицајца у Кијеву

0

ubijen-ukrajinski-policajac-foto-printscreen-1392744897-447523

КИЈЕВ – У центру Кијева уследили су поново нови сукоби између опозиције “ Евромајдановаца” и полицијских снага у којима је било мртвих али и рањених на обе стране.

Сукоби су кренули када су опозиционари које финансира Запад наоружани пиштољима, каменицама, молотовљевим коктелима и палицама на препад заузели седиште владајуће Партије региона чији је лидер председник Украјине Виктор Јанукович.

Крвави сукоб је почео тако што је неколико хиљада демонстраната кренуло са Трга Мајдана Институтском улицом према Украјинском парламентом, када су се сукобили са полицијским кордоном.

На интернету се појавио снимак страдања једног полицајца кога су демонстранти засули камењем да би га затим дотуклли палицама и највероватније оверили. За сада није познато да ли је полицајац жив, али после напада масе он је остао непомичан на земљи.

Док је непомично лежао један од маскираних и наоружаних демонстраната му је пришао проверио да ли је жив а затим га одвукао у масу подивљале руље која се бори за „европске вредности“. Док Запад критикује председника Јануковича, плаћеничка руља убија недужну полицију која нема наредбу да одговори, а САД и ЕУ прећуткују као да се ништа не дешава.

 

(Србин инфо, Курир)