Прочитај ми чланак

СРС и „Образ“ заједно на листи за Београд

0

Radikali-i-Obraz

На листи кандидата за одборнике коју је СРС предала Градској изборној комисији, и лидер „Образа“ Младен Обрадовић. Радикали су уверени да ће, појачани представником „Образа“, бити највеће изненађење на гласању 16. марта.

Српска радикална странка предала је Градској изборној комисији листу кандидата за одборнике у Скупштини Београда на којој се налази и представник организације „Образ“ Младен Обрадовић.

Представници СРС-а су, приликом предаје листе, рекли да су уверени да ће појачани представником „Образа“ бити највеће изненађење на гласању 16. марта.

Листа носи назив „СРС – Др Војислав Шешељ“ који је и први на листи, док је Обрадовић, који је присуствовао предаји листе, четврти међу кандидатима за одборнике београдског парламента.

После предаје листе ГИК-у, заменик председника СРС-а Немања Шаровић рекао је новинарима да су радикали, иако излазе самостално, за ову прилику појачани са Обрадовићем из „Образа“.

Шаровић је рекао да СРС нуди грађанима све оно што је радила у претходне 24 године, да се залажу за прекид европских интеграција и даљег задуживања и Србије и Београда, као и за поништење Бриселског споразума.

Уверен је да ће СРС бити највеће изненађење избора и постићи добар резултат, и обећао поштену и одговорну власт и равномеран развој свих делова главног града Србије.

(РТС)