Прочитај ми чланак

Брука на Аустралијан опену: Босански навијачи вређали Новака, а Србима добацивали…

0

1099313-novak-1

Босански навијачи звиждали су током Новакових припрема за сервис, а на Род Лејвер арени могле су се чути и поруке: „Немаш појма“. Једног од Босанаца радници обезбеђења извели с трибина када је српске навијаче назвао четницима.

Срамно понашање навијача Босне и Херцеговине могло се видети на мечу Новака Ђоковића и Леонарда Мајера на Аустралијан Опену!

Не само што су навијали за Аргентнца, што свакако није за осуду, босански фанови су и звиждали током Новакових припрема за сервис, а српске навијаче су ућуткивали и називали четницима!

С трибина Род Лејвер арене у тренуцима када другом тенисеру света није полазило све од руке навијачи с босанским заставама добацивали су:

– Само тако настави да грешиш и изгуби! Немаш појма – узвикивала је групица Босанаца.

Такође, босански навијачи нису презали од тога да ућуткују Србе на трибинама највећег стадиона у комплексу у коме се одржава Аустралијан опен, који су уз “Ајмо Ноле”, пружали подршку.

– Ћути, четниче! – добацио је један од Босанаца, после чега су га радници обезбеђња замолили да напусти трибине, док је остатак групе невољно гледао пролаз српског аса у треће коло првог Грен слема у сезони.

Нормално, Новака такве ствари не дотичу. Почистио је Аргентинца и наставио низ непобедивости који траје још од финала УС опена.

 

(Телеграф.рс9