Прочитај ми чланак

ХРВАТСКИ МЕДИЈИ- ХРВАТИЦЕ ЛУДЕ ЗА СРБИМА: Све је некако код Срба веће! (Видео)

0

Hrvatice u Beogradu

Све је некако као у Загребу али само веће, моћније, крупније и дивље! Зато и Загрепчани воле долазити ту јер ту се збиља живи урнебесним начином живота, каже Ида.

Егзодус хрватских љепотица у смеру истока очито не јењава! Ида, Ирма, Лана и Марчела у потрази за својом сродном душом прешле су Бајаково и срећно се скрасиле у Београду!

Хрват – Српкиња

Ма, кај да ти кажем, то не може проћи, Српкиње би наше Хрватиће смазале за доручак, у првих пет минута, кроз осмех каже  Ида Престер.

„Мислим да сам се заљубила у некога из Сибира или из Африке била бих тамо. Мислим да је битно да да живиш с неким кога волиш а не где“, каже Ида Престер.

„Имам сличну причу као Ида, заправо је драги спаковао кофере и да, љубав је пресудила. И ево ту сам сада“ каже Лана Борић.

Српска метропола, за разлику од ове наше живи 24 сата дневно! Забава у њој не своди се на ђускање и вешалице и баш зато – у њему се ужива пуним плућима!

„Он је тако сав вау, сваки дан има нешто ново, сваки дан нуди нешто ново. Тако да више ми одговара“, тврди глумица Ирма Миловић.

„Све је некако као у Загребу али само веће, моћније, крупније и дивље! Зато и Загрепчани воле долазити ту јер ту се збиља живи урнебесним начином живота“, додала је Ида.

„Имам чак неки осећај да овде тих неких народњака ни нема толико и тако отворено. Ок, у моду не улазим – то је нека друга естетика. Ти неки кафићи с народњацима – мислим ја у њима нисам ни била. Искрено, не знам ни где су“, сматра Лана.

Истина или почетнички занос, али ове су даме новим пребивалиштем још увек одушевљене.“Слобода, дух, нема мере. Живе живот пуним плућима. То ми је мотивација и генијално“, истиче редитељка Марчела Занки.

А очито Београд крије и праве алфа мужјаке који просто, рекли би наши суседи – обожавају Хрватице!

Времена када је љубав у Србији била забрањено воће дефинитивно су иза нас! Баш попут неког америчког бисокопског хита, потрага за Правим тј. Немањом, Вуком или Јованом почиње – на самој граници!

 (rtl.hr)