Прочитај ми чланак

ПРИВЕДЕН ШАМПИОН: Прво га избацили из репрезентације, а сад га и ухапсили (ВИДЕО)

0

aleksandar-cvetkovic-1386957988-411823

СМЕДЕРЕВО – Полиција у Смедереву ухапсила је данас Александра Цветковића (31) из тог града због сумње да је претио првом потпредседнику Владе Србије Александру Вучићу, саопштио је МУП. Александар је осумњичен да је наводно слао поруке на телефоне сарадника првог потпредседника Владе у којима му је озбиљно претио, наводи се у саопштењу.

Ухапшен шампион у падобранству због наводних узнемирујућих СМС порука! Полиција је, приликом претреса његове куће, нашла и одузела више телефона и компјутера у којима су наводно нађене претеће поруке.

Он ће, по истеку полицијског задржавања, бити спроведен Основном јавном тужиоцу у Смедереву.

Александар Цветковић избачен је недавно из репрезентације под изговором да је својим деловањем „угрозио интересе и углед Ваздухопловног савеза Србије“.

Револтиран чињеницом да је отишао у Русију и да није могао да уђе у хотел јер се ВСС није договорио са организаторима око боравка, Цветковић је на свом Фејсбук профилу оштро критиковао челнике савеза и због тога је као „награду“ добио избацивање из репрезентације.

На видео снимку можете видети стотине коментара подршке, и велики број лајкова који је добио за свој говор против актуелног режима и система вредности који хара Србијом.

Да ли је Александар стварно претио, или је ово све унапред испланирано од стране режима, просудите сами.

Цветковић је као одговор објавио видео снимак на Јутјубу у коме је истакао да је он „атомска бомба и да због њега може да падне Влада Србије“.

-Избачен сам из Ваздухопловног савеза Србије јер сам, по њиховим речима, брукао заставу и грб Србије, јер сам банчио по клубовима у Русији на Европском првенству. Оцрњен сам најстрашније од људи из екипе, који су требали да штите мој интерес. Ја сам атомска бомба. Може да се деси да Влада у Србији падне због мене! Дао сам интервју који сигурно неће бити објављен.

Сто одсто, јер се тиме љуља Влада. Народ стоји иза мене. Иза мене стоји 100.000 навијача Звезде. Стоји 10.000 моториста, јер и ја возим мотор. Стоји 16.000 тракториста који су две недеље блокирали улице Србије јер су опљачкани. Мени је живот угрожен. Ја можда до петка нећу бити жив.

Можда ћу бити ухапшен. Имам гомилу необоривих доказа које ће мој адвокат, уколико будем убијен, проследити Европским силама, јер у Србији мора под хитно да дође протекторат. Нема другог решења. У медијима се чује само глас политичара. Где је глас друге стране? Дај да чујемо господина Хашима Тачија. Дај видимо шта тај човек каже. Питање је дана када ће настати свеопшти хаос у земљи, причао је Цветковић.

Александар је данас на свом Јутјуб каналу написао: 

ДОГОВОРЕНО !! ЈА ПРИСТАЈЕМ ДА ИДЕМ У ЗАТВОР ЗА СВОЈА ДЕЛА КОЈА САМ ПОЧИНИО, АЛИ ИСТО ТАКО ТРАЖИМ ДА ДРЖАВА И ПРАВОСУДНИ ОРГАНИ  УХАПСЕ И ОСУДЕ СВЕ ОСТАЛЕ КОЈИ СУ ПОКРАЛИ ОВУ ДРЖАВУ И ДОВЕЛИ НАС ДО ОВОГА

(Танјуг, Србин инфо)