Прочитај ми чланак

ЗАВЕРА НАЈБОГАТИЈИХ: Депопулација је почела (1)

0

kissinger-depopulation

(thesleuthjournal.com)

Хенри мисли да сте трећи свет. Сви смо трећи свет у очима елите.
Не прође дан а да нас не подсете да смо само „обичне изелице“ које су само добиле привремено право да постоје на овој планети, због великодушности елите. Међутим, наша продужена егзистенција је заснована на идеји да немамо никаква права, и као такви, немамо се чему надати. Кроз начела Агенде 21, стално нас подсећају да немамо права на ресурсе ове планете. Елита поседује воду, храну и сву другу материјалну имовину.

Поробљавање човечанства, овца по овца
Никада раније у историји човечанства нису људи, као становници САД, уживали такве политичке слободе, што је довело до самоодлучивања о њиховим животима као и уживања у богатству најпросперитетније средње класе у људској историји. Овај експеримент самоуправљања и резултујуће слободе Американаца је скоро окончан. Обе тековине, па чак и ваш живот, припадају послушницима елите,  јер по преласку са индустријске економије на пост-индустријско друштво, већина нас више неће бити потребна, зато што ће се величина радничке класе драстично смањити. Сада знамо значење Кисинџерове објаве да смо само гомила бескорисних изелица.

Требало би да буде јасно, да, када неколико званичника и истакнутих људи ове планете изјаве да би планети било боље када би се људска популација смањила са 7 милијарди на 500 милиона, они то заиста и мисле. Да ли ви мислите да се они у ствари шале када елита даје такве изјаве ?

veliki brat0

Исто је свуда
Свуда на овој планети, елита доказује своју власт над „бескорисним изелицама“ које заузимају простор и троше „њихове“ ресурсе. Највећи део човечанства се држи у метафоричким зоо-кавезима и постоји само због пуке забаве елите.

Дословно, ништа не припада обичним људима. Елита поседује храну, воду и свако склониште на овој планети. У свакој земљи је исто. Елита, милом или силом, именује своје послушнике на управна места и, тако, поробљава људе.

Стратегије елите незнатно се разликују у зависности од локалне политике. У Кини, да би се применила Агенда 21, диктира се селидба из села у људска складишта – градове духова, хир елите који се брутално спроводи пред упереним цевима оружја. У Уганди, када су села потребна да би се садило дрвеће ради програма смањења угљеника, угандска војска једноставно попали села и изјави да су становници ту само били у пролазу. И у Америци, када елита жели ваше, постоји фарса пута кроз судове на уставу заснованих, под маском псеудо правде. Међутим, резултат је исти, Устав се не следи и ви губите.

Америко, ту има једно важно питање за разматрање. Ако смо толико слободни, као што нас мејнстрим медији стално подсећају, зашто нас шпијунирају без повода и узрока ? И ако смо тако слободни, зашто су наше могућности да упутимо приговоре на то како се са нама влада тако систематски елиминишу ?

Глобално буђење се мора разбити
Збигњев Бжежински воли да држи руку на пулсу човечанства. Средином последње деценије је упозорио своје колеге из елите да Американци почињу да се буде и постају свеснији плана елите и, због тога, они морају наставити с дужном журбом.

Недавно, Бжежински је упозорио на глобално буђење које је веома опасно за њихову агенду, план. Потпуно је јасно да се елита боји пуке бројности човечанства и зна да мејнстрим медији губе контролу над човечанством, јер су и такви масмедијски стубови као што је ЦНН све мање гледани. Наочњаци постављени човечанству се полако, али сигурно, скидају. Ако елита жели да задржи контролу, мора да делује брзо, према Бжежинском.

deopulacija640

Образац за геноцид
Број људи је претња за елиту и тај број се мора радикално смањити, смањити брзо. Образац који доводи до геноцида је, кроз историју, изузетно доследан. У сваком случају, влада покушава да пресече комуникације између дисидентских снага које би могле да се развију у опозициону силу што би се успротивила раширеној тиранији. Сведоци смо управо таквих покрета, када је влада у више наврата покушала да спречи слободно изражавање на интернету.

Џеј Рокфелер  (D WVA) је прикључио амандман на закон NDAA 2014 у Конгресу, да се утврде превентивне мере у циљу заштите сајбер-сигурности Америке и приватних лица. Они од нас који приватна лица јесу, ускоро ће видети да нам је слободан приступ интернету елиминисан. Качење амандмана о контроли интернета на National Defense Authorization Act (NDAA) није случајно, јер то значи да дисиденти, постављајући анти-владине изјаве на интернет, могу бити покупљени на сред улице и притворени на неодређено време због својих „терористичких“ погледа.

Подједнако узнемирава што је влада прогласила да људи ове земље немају право да оспоре владу у њеним неуставним акцијама. То је позиција која огољује чињеницу да Америка није више демократска република него диктатура каја служи елити. У питању је право American Civil Liberties Union (ACLU) да тужи National Security Agency (NSA) за неуставне и неоправдане упаде у приватне животе свих Американаца, шпијунирајући сву њихову комуникацију и њихове навике у претраживању и коришћењу интернета. Ова позиција, заузета од стране владе, потврђује мој ранији закључак да ми немамо права и да живимо у диктатури.

Најважније питање од свих
Постоји чак и важније питање. Зашто ова влада осећа да мора да шпијунира све људе ? Милијарде ако ни и билиони долара се троше у том циљу. Зашто ?

Зато што кад државна полиција прикупља приватне податке о својим грађанима јесте пракса која никад није оманула у довођењу до геноцида најмање једног сегмента становништва. Дакле, ако за поступке NSA користимо историју као судију, сви треба да се сакријемо испод кревета. Мада, онако успут, мислим да би било прикладно имитирати „anti-gun“ гомилу у Колораду, гомилу противника оружја која је прогањала и малтретирала активисте који су покушавали да подсете политичаре да одузимају оружје од људи који поштују закон, иако оружје носе.

Полиција је рекла активистима да је овакво прогањање прихватљива, па предлажем да NSA осети исту благодет. Можда становници у области где је објекат NSA треба да њене службенике изложе истом третману каквом су били изложени активисти у Колораду. NSA малтретира америчке грађане, Американци враћају у натури.

На озбиљнијем нивоу, морамо се сви упитати где ово води. Сви треба да узмемо у обзир чињеницу да је извесно да ће информације које је прикупила NSA бити коришћене против „непожељних“ Американаца. То је цивилизован опис геноцида. А да ли ова оптужба има било какво образложење или само користи историјске лекције ? И летимичан поглед на изјаве глобалне елите, прошле и садашње, говори да треба да будемо мало више него забринути.

У следећем броју: Гласови депопулације

За Србин.инфо превео: Александар Јовановић