Прочитај ми чланак

Вучић тражи интервенцију против својих режимских батинаша маскираних у „родољубе“!?

0

ALEKSANDAR VUCIC

На неколико места у Косовској Митровици режимски батинаши (припадници полиције из Србије у цивилу) полупали гласачке кутије, након чега је прекинуто гласање. Први потпредседник Владе Александар Вучић затражио од међународне заједнице право да Србија интервенише сама против себе- односно против сопственог Српског народа на северу Косова, који му тоталним бојкотом шиптарских избора, квари издајничку идилу (читај фарсу) са ратним злочинцем Хашимом Тачијем.

Први потпредседник Владе Александар Вучић затражио од међунаредне заједнице право да Србија интервенише сама против себе, и против властитог уставобранитељског народа, после напада српских режимских екстремиста (из редова полиције и напредњачких батинаша) на неколико бирачких места у северној Косовској Митровици.

Гласање је прекинуто када су Вучићеви режимски екстремисти са фантомкама на главама упали у Техничку, Медицинску и Основну школу “Свети Сава” и полупали празне шиптарске гласачке кутије, да би тако прикрили приштинско-београдски изборни дебакл на северу КиМ.

Вучић је затражио од окупатора и сепаратиста “да му дају 45 минута да Србија смири стање” (које је иначе сам изазвао) у Косовској Митровици, али на овај захтев још нема одговора међународних званичника. Овде је индикативно, да Вучић тражи само „45 минута“ за режимско дивљање и пребијање српских родољуба и уставобранитеља- што јасно указује да је су ови инциденти претходно испланирани од стране београдског квислиншког режима, који је унапред припремио своје режимске фаланге за оружану интервенцију против властитог народа.

ФБР КОМЕНТАР- Уосталом, током дана су унапред на такав сценарио упозоравале скоро све патриотске организације које су на КиМ на терену у улози „посматрача“, као и легални представници Срба са севера КиМ. ЦИТАТ ОБАВЕШТЕЊА КОЈА СУ У НАШУ РЕДАКЦИЈУ ПРИСТИГЛО НЕКОЛИКО САТИ ПРЕ РЕЖИМСКЕ „ВАНРЕДНЕ ВЕСТИ“ :

„Информативна служба Србског Образа: Крах избора на северу КиМ, режим планира упад маскираних лица на биралишта! Како сазнаје Антиизборни штаб у Косовској Митровици, због изузетно малог одзива грађана на нелегалним локалним изборима на Косову и Метохији, режим планира упад маскираних лица на биралишта око 16 часова и разбијање гласачких кутија! По том плану режимских структура, дотична лица би на себи носила мајице са натписом БОЈКОТ и обележја патриотских организација, а за тај инцидент би биле лажно оптужене присталице антиизборне кампање и припадници родољубивих организација! Према подацима са бирачких места на северу Косова и Метохије, до 10 часова је гласало свега 315 грађана, или 0,77%.

„СНП НАШИ преноси вест са КиМ да је започело ломљење кутија под командом Драгана Дикића рођеног брата смењеног команданта жандармерије Братислава Дикића, који је у Косовској Митровици упао са групом батинаша на изборно место код школе Свети Сава и поломио изборне кутије. СНП НАШИ је током читавог дана најављивао хаос који се спрема и нико није реаговао. Информативна служба

Инцидент се догодио када је незнатан број грађана, и то углавном шиптара, кренуо на гласање. Избила је туча коју је српски режим исценирао, а косовска (шиптарска сепаратистичка) полиција,  је употребила сузавац и гласање је прекинуто да би се прикрио „изборни дебакл“ на том биралишту.

Само у ОШ “Свети Сава” налази се чак 16 од 33 „бирачка места“ за избор илегалних локалних органа у складу са уставом илегалне шиптарске „републике“ (политичку ситуацију за одржавање ових илегалних шиптарских избора је управо створио Вучићев издајнички режим, својим противуставним и кривичним деловањем, када је самовољно распустио постојеће легалне органе власти државе Србије- који су ту опстали под НАТО окупацијом читавих деценију и по- све док нашу нацију није „снашао“ Бриселско-београдски Атила Бич божији- а.к.а. Александар Вучић), колико их има у северној Косовској Митровици.

Стакла на школи су поразбијана, а шиптарска полиција (која по питању приштинско-београдске изборне фарсе тесно сарађује са Вучићем) се налази испред школе. Особље ОЕБС-а евакуисано је из школе- да би били спречени да открију праву позадину догађаја. Припадници ОЕБС-а напустили су северну Косовску Митровицу око 17.15 у двадесетак џипова, јавља Танјуг– да би омогућили Вучићу да заврши свој намеравани прљави посао- насилну интервенцију од стране режимске полиције против властитог уставо-бранитељског народа на северу КиМ .

Косовска (шиптарска сепаратистичка) полиција привела је једно лице, али се наводно не зна да ли је повезано са тим догађајем (очигледно, да би се унапред направио алиби за Вучићеве батинаше).

Својом спремношћу да режира овакве насилне инциденте и спремношћу да оружано интервенише против властитог народа на Космету (кога свих ових протеклих година, никад није заштитио од шиптарског зулума)- овај (не)српски режим је још једном показао своје право лице…

(ФБ Репортер)