Прочитај ми чланак

УДАР НА ПАТРИОТСКУ ОПОЗИЦИЈУ: Полиција упала у просторије Двери, саслушава и плени опрему

0

policija-marica_images_1-prenosimo_2013_oktobar_thumb_medium300_200

 

(dverisrpske.com)


Вечерас око 17, 30 часова Управа за борбу против организованог криминала упала је и у просторије Покрета Двери у Београду са налогом за претрес и пленидбу комплетне опреме, на првом месту свих рачунара, као што је претходно учињено у просторијама опозиционог радија СНАГА НАРОДА.

После режимских напада на члана Старешинства Покрета Двери Бошка Обрадовића и његову породицу, вишедневног рушења централног сајта Двери, затварања јединог опозиционог радија у Србији СНАГА НАРОДА, владајући режим на челу са Николићем, Дачићем и Вучићем покренуо је највећи удар на Покрет Двери као једину и истинску опозицију у Србији.

Како сазнајемо из поузданих извора данас је у Влади Србије и РРА било ванредно стање и цео дан се организовала ова акција забране интернет радија СНАГА НАРОДА и упада у просторије Двери.

Бошко Обрадовић, члан Старешинства Двери, изјавио је вечерас да је владајући режим ушао у тоталитарну фазу, да је невиђени политички скандал забрана једног опозиционог интернет радио програма у Србији (што нема упориште нити у једном закону), а да се улажење у просторије Двери може сматрати директном забраном политичког деловања.

Покрет Двери, међутим, ништа не може уплашити и настављамо борбу против издајничког режима коме очито није пријало све што смо ових дана покренули са стварањем опозиционог народног фронта против Владе Србије и шиптарских избора 3. новембра, изјавио је Обрадовић.

После јучерашње изјаве Бошка Обрадовића у Косовској Митровици да ће свим потписницима Бриселског споразума бити суђено кад Двери дођу на власт, уследио је овај притисак на једину истинску опозицију у Србији данас.

Пратите нове информације на нашем сајту – dverisrpske.com/sr/  и ширите истину о режиму који се овако уплашио јединог слободног медија и једине истинске опозиције.

tower_transmitter2241_images_1-prenosimo_2013_oktobar_thumb_medium300_200

 

НАЈНОВИЈА ВЕСТ: Предајник угашен, Полиција упала у просторије радиo Снага народа и прекинула програм

 

После режимског упада на предајник сада је полиција дошла и у просторије радија Снага народа под изговором да претреса стан због постојања опојних дрога и искључила струју и радио програм.

И даље је у току режимски напад на једини опозициони радио СНАГА НАРОДА који је покренут пре само 48 сати на Интернету на адреси www.snaganaroda.rs. Радио се у међувремену појавио и на фреквенцији 87, 5 MHz која се чула у Београду и делу северне Србије, што је био разлог за хитну реакцију режима.

У току поподнева представници Радиодифузне агенције, Министарства за телекомуникације и Интервентна бригада МУП-а Србије без налога за претрес и забрану дошли су на приватно имање где се налазио предајник радија Снага народа и искључили га.

У међувремену полиција је упала и у просторије радија Вишеградској у Београду под изговором да има налог за претрес стана због постојања опојних дрога, искључила струју и прекинула емитовање програма.

Позивамо све браниоце слободе медија и слушаоце нашег радија да нам се вечерас прикључе у одбрани радија у Вишеградској број 6 (између Савске и Сарајевске) и да заједнички одбранимо једини независни и опозициони радио у Србији.

Сада је јасно шта владајући режим највише боли: истина, слобода, јавна реч, опозиција. Сада видимо да се Николић, Дачић и Вучић највише плаше опозиционог гласа и да желе да га угуше по сваку цену.

Ово је борба свих нас за слободу медија и јавне опозиционе речи и позивамо Вас да у одбрану против режимског рушења јединог слободног опозиционог медија у Србији данас.