Прочитај ми чланак

ФЕМА концентрациони логори у Америци за противнике Новог светског поретка (Видео)

0

FEMMA kamp logor

(GalaksijaForum2)

Како назвати нешто што је документовано и снимљено, а опет порицано од стране власти и игнорисано у водећим медијима?

Наравно, из прве ћемо то назвати „теоријом завере“ и одмах окренути главу од тога. Овом темом алтернативни медији у САД-у баве се већ неколико година и на која год врата покуцали објашњења за њихово постојање нема или се једноставно пориче да постоје.

Federal Emergency Management Agency или ФЕМА је Савезна агенција за управљање хитним случајевима у САД-у и основана је 1979. године. Занимљивост ове агенције је да из године у годину добива све више овлашћења и повећање буџета. Такође, разним председничким директивама, посебно за време Бушеве администрације, у условима било какве кризне ситуације, постоји могућност редирекције огромних овлашћења и ресурса управо у руке ове агенције. Тако ФЕМА у условима кризних ситуација (од потреса, пожара, урагана и поплава до вирусне пандемије, терористичких напада, рата и цивилних немира) може запленити приватну имовину, мобилизовати и руководити војним и полицијским стуктурама, и да руководи евакуацијама и смештајем цивила.

fema-hsc-chart

Управо ово последње, евакуација и смештај цивила, заголицало је алтернативне медије, као и „теоретичаре завера“ у САД-у, али и у свету. ФЕМА је у последњих десетак година била врло активна у обнављању старих концентрационих кампова за потребе 2. светског рата, градила је потпуно нове кампове и радила је пренамену старих ваздушних база америчке војске у највеће кампове какве данас поседује, са комплетном ваздушном, путном и железничком инфраструктуром. Тако је данас више од 200 оваквих кампова под управом ФЕМЕ у које се може сместити 5-10 милиона људи, а неки извори тврде чак и 50 милиона. Згодно је то да ФЕМА једноставно о томе не жели да говори!

femma camp

Укупна ситуација око ових кампова је 2009. успела доћи до водећих медија, али је врло брзо била заташкана. Новинар Глен Бек, америчког FOX News-a, снимио је емисију о овим камповима, најавио ју је у програму, да би се, када је емисија требала да буде емитована, извинио гледаоцима због немогућности приказивања због тога што „његова екипа још упорно ради на прикупљању материјала како би се цела материја квалитетно презентовала“. Емисија никада није доспела на ТВ екране.

Пре наствака погледајте како је Глен Бек одлучно најавио ову тему и његово извињење:

Glenn Beck exposes the FEMA concentration camps

Упркос томе што је цела прича око њих обавијена велом тајне, уз помоћ медија који ћуте, алтернативни извори врве са све већим и већим бројем докумената о овим концетрационим логорима Новог светског поретка. Како је све организовано по плану илумината, медији све више и више брује о финансијским колапсима, у САД-у се отворено говори о могућности увођења ванредног стања (martial law), најављује се пропаст економије и формирање фашистичке полицијске државе Новог светског поретка као последице грађанског рата чији ће учесници бити затварани у споменуте логоре.

Veliki brat_3872_6732

То су места од велике важности за светску елиту Новог светског поретка. У њима ће бити смештени сви они који ће се опирати фашистичком систему глобалне државе. Најефикаснији начин да се склоне сви противници светске елите. Уколико се не пробудимо убрзо ћемо насести на највећу замку миленијума.

Истражујући ове кампове независни медији дошли су и до још запањујућих открића везаних за ФЕМА-у. Широм САД-а ФЕМА је закупила земљу приватних фармера и фирми за одлагање енормне количине пластичних сандука за које су „теоретичари завера“ одмах утврдили да су то сандуци за лешеве.

Како то обично бива, без дубљег истраживања ствари и због саме невероватности те тврдње, изложени су изругивању јавности. На жалост, уверени у своје тврдње, на крају су их и доказали. На овој wеб страници (FEMA coffin patent: “Multi-functional cremation container for a cadavar” * FEMA coffin ownership traced back to CDC and WHO) можете видети патент бр. 5,425,163 америчке Агенције за патенте из 1995., који јасно доказује да се ради о сандуцима за лешеве. Такође, лоцирали су и компанију која производи ове сандуке за ФЕМА-у — Polyguard & Co.

Више о овоме погледајте:

BREAKING NEWS: GOV. ACTIVATING „FEMA CAMPS“ ACROSS U.S.