Прочитај ми чланак

У Србији 200.000 секташа!

0

sekta

(Курир)

У Србији има више од 150 секти, под чијим је утицајем око 200.000 људи!

Ову шокантну информацију је рекао Димитрије Пастуовић, познавалац секти. Он је посебно указао на најагресивнију од њих – Црну ружу!

– За пријем у сатанистичку секту Црн

а ружа организује се „црна миса“. Током тог ритуала сви једу црни хлеб, а молитву Оченаш изговарају уназад! Основни састојак црног хлеба су брашно и крв неке животиње, али није искључено да користе и своју крв!

Миса се завршава конзумирањен наркотика и оргијама!

Потом на свом телу тетовирају знакове који личе на ђавола, којег они још зову Луцифер или Тигота, пентаграм, хексаграм, шестице или слово Ф. Има и оних који тетовирају крст на табанима како би га газили – објашњава Пастуовић.

Павле Ковачевић, доктор социјалне медицине, упозорава да је потреба да се буде део секте болест зависности и да је треба лечити.

– Ритуално окупљање и приче духовних вођа у мозгу подстичу лучење хормона среће ендорфина и допамина. Ти хормони изазивају расположење слично оном које подстичу дроге! Жртва постаје зависна и има потребу да се враћа вођи – објашњава Ковачевић.

 

Дефиниција секте

Секта по дефиницији означава групицу која се одвојила од матичне религије и она врбују углавном младе људе, којима најпре пружа сексуалне услуге и навлачи их на наркотике. Једна од секти је и сатанистичка, а идејни творац модерног сатанизма је Алистер Кроули (1875-1947). Историчар Марк Бејнон оптужио га је за смрт седморо људи који су учествовали у отварању Тутанкамонове гробнице.

 

Четири врсте сатанизма

– РАЦИОНАЛИСТИЧКИ – сматрају да је сатана симбол антихришћанског света
– ОКУЛТНИ – одликују га „црне мисе“, када Бога замењује ђаво
– ЛУЦИФЕРИЗАМ – огледа се у увођењу сатане у ритуале и митове
– ДИВЉИ САТАНИЗАМ – заснива се на дрогама и има садистички карактер, што може да прерасте у монструозни злочин

 

Како изгледају

– обучени у црно
– наглашавају своје бледило како би личили на вампире