Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: ОД ДАНАС, СРБИЈА ЈЕ КАПИТУЛИРАЛА!

0

Sptari dacic vucic nikolic3

Укидањем органа Србије на Косову и Метохији Србија је званично капитулирала!
Укидање свих органа републике Србије на Косову и Метохији је чин којим је режим у Београду капитулирао пред окупатором – исту ону коју је успео да избегне чак и  Милошевић и којој је цела Србија  одолела под НАТО бомбама 1999.године.

Дакле, Вучић и Дачић и сви који чине садашњи режим у Србији су своје политичке каријере и привилегије ставили испред живота свих оних који су погинули у одбрани Србије од НАТО-а.

Када неко тако постави вредности у својој глави сасвим је очекивано и то што су њихови подрепаши на терену претили Србима са Косова и Метохије да ако одбију да изађу на Тачијеве изборе могу да очекују проблеме на својим радним местима. Ову претњу су ових дана добили Срби запослени у здравству и просвети Републике Србије на КиМ!

Помозите рад Србин.инфо! Да и даље останемо независни, српски, православни, анти-глобалистички сајт.

Укидање органа локалне самоуправе Србима на КиМ београдски режим је ушао у ред оних „историјских величина“ какве су биле османлијске, фашистичке и титоистичке власти. С друге стране, укидање Србима права да сами бирају своју локалну власт је и доказ о томе како београдске режимлије замишљају демократију и колико су у томе једнаки са Тачијем. Једном речју, крваве Тачијеве руке којима се рукују све више остављају српске крви и на рукама Дачића и Вучића.

Двери имају једноставан и јасан став: Србија мора обновити све видове своје државности на Косову и Метохији и то свим легитимним средствима којим би то обнављала свака држава на свету. Једино што одговорна власт треба да ради јесте прилагођавање тих средстава датим могућностима. Међутим, укидање својих органа на КиМ за рачун опстанка на власти јесте чин слугерањства и издаје и то нема никакве везе са реалном политиком.

Поздрављамо одлуку представника локалних органа власти на Косову и Метохији да не прихвате овај чин окупаторске Владе Србије док се уставни суд не изјасни о уставности тзв. „бриселских споразума“.

Информативна служба Покрета Двери