Прочитај ми чланак

Погинула двојица рукометаша Партизана у несрећи на Ибарској магистрали

0

saobracajna-nesreca-ibarska(Блиц)

Рукометаши млађих категорија Рукометног клуба Партизан, браћа Јеврем Поповић (16) и Игњат Поповић (18) погинули су данас у саобраћајној несрећи на Ибарској магистрали.

Несрећа се догодила у селу Заграђе у подножју Рудника, а поред браће Поповић, који су одмах подлегли повредама, преминула је жена која је управљала возилом.

У Полицијској управи у Чачку Тањугу је речено да је до несреће дошло када је путничко возило марке “југо” београдске регистрације, којим је из правца Београда управљала В.С. (44), из неутврђених разлога прешло на супротну страну коловоза и директно се сударило са теретним моторним возилом марке “сканија” новопазарске регистрације којим је управљао А.З. (37) из Крушевца.

Рукометни клуб Партизан дубоко жали за губитком двојице дечака и због недеље жалости, која ће трајати до петка, одлаже мечеве свих категорија.

Игњат Поповић је као голман прошао све Партизанове селекције, а његов млађи брат, Јеврем, годинама је освајао титуле најбољег играча домаће лиге. Био је и пионирски репрезентативац Србије, играч од кога се много очекивало.Несрећа се догодила око 9 сати. Како је речено у полицији, до несреће је дошло када су се сударили аутомобил марке „југо“ и теретно возило.

До удеса је дошло када је „југо“ из још непознатих разлога пешао на леву страну пута и директно се сударио са камионом новопазарских регистрација за чијим је воланом био А. З. (37) из Крушевца.

Саобраћај на том делу Ибарске магистрале је још у прекиду.