Прочитај ми чланак

Смета им све што је српско!!!

0

Horde zla Sarajevo
(Славијаинфо)

Подела бодова Славије и Сарајева у Источном Сарајеву (0:0) помало је у другом плану, јер су значајну улогу имали и представници „бордо“ клуба, који су захтијевали од делегата да се уклони застава Војске Републике Српске, а за заставе Армије БиХ нису марили.

Наиме, навијачи Славије популарни „соколови“ развили су на трибинама једну заставу Војске Републике Српксе, док је са друге стране било неколико застава Армије БиХ. Све би прошло неопажено да представници Сарајева нису захтијевали да се уклони застава Војске Републике Српске. Реаговао је предсједник Славије Слободан Ујић и рекао да уколико се скине застава с једне онда мора и са друге. Делегат утакмице Ивица Галић из Мостара одлучио је да се заставе не скидају и да утакмица може почети.

Помозите рад Србин.инфо! Да и даље останемо независни, српски, православни, анти-глобалистички сајт.

КАЗНА

Одлуком Дисциплинске комисије ФСБиХ, која је засиједала данас у Сарајеву, одлучено је да Славија буде кажњена са 2.500 КМ због пропуста у организацији меча са Сарајевом.

– Став клуба по овом питању је јасан. Ако се уклања застава Војске Републике Српске онда мора и Армије БиХ. Делегат доноси одлуку о томе да ли ће бити скинуте заставе, а не ми као организатори. Да је делегат утакмице рекао да се уклоне заставе, то би било и урађено.

Његовом одлуком утакмица је почела са поменутим заставама. Прашина је безвезе дигнута од стране челних људи Сарајева – истакао је предсједник клуба Слободан Ујић.

Према његовим ријечима, однос према свима мора бити равноправан и да не може једна страна бити привилегована.

– Не треба правити разлике и једној страни допуштати неке ствари, а другој не. То је погрешно. Изузетно је тешко приликом претреса навијача пронаћи реквизите ових садржаја. Обично су добро прикривени, тако да је некад и немогућа мисија за људе задужене за тај дио посла – нагласио је Ујић.