Прочитај ми чланак

Проглас србским гејевима и свима који подржавају “Параду поноса”

0

PARADA-PONOSA-nekad-i-sad_134951201427
(facebookreporter.org)

Као једна од Вас, морам да се запитам на шта сте то поносни у овој држави у којој се спрема још једна парада.

Да ли сте поносни…

…на другаре из Будве, који су управо отписали српски језик, док њихови студенти слободно студирају у Србији?

…на дечке из Хрватске који хапсе Србе “за њихово добро”?

…на то што у исто време хапсе Србе на Косову и Метохији?

…на то што се исто спрема Војводини и Рашкој области?

…на власт која крши Устав?

…на Уставни Суд који тај чин игнорише већ месецима, а све на захтев те исте владе?

…на то што се успешно одиграла још једна драмска епизода револвирајућих врата министарских позиција?

…на то што се (као народ – не само појединци – то статистике јасно потврђују) осуђујемо са преко 110 векова робије за наводне ратне злочине, док се србска тела и даље ископавају и не зна им се број?

…на борбу за људска права у којима Срби узимају “Ромску” националост како би имали повластице до којих иначе никада не би дошли?

…на безалтернативном придужењу Европском Савезу који нам је у сваком рату био са друге стране фронта? Да не говорим о пропасти економије ове земље која се проводи већ деценијама!

…на то што се пољопривредно земљиште продаје странцима како би сутра могли јефтино да глоцкамо ГМО? И неће бити ни јефтино, у то будите сигурни.

…на то што нас придружују НАТО снагама које су нас све од реда дарежљиво чашћавали уранијумом 78 дана?

…на то што нас запрашују из авиона и тестирају електромагнетне таласе као да смо екпериментални пацови?

…на то што сарађујемо са тајним службама које су одговорне за шпијунажу и кршења људских права на глобалном нивоу? Погледајте само ко све помаже “наше” невладине организације.

…на то што не можемо да сазнамо истину ни о свом пореклу захваљујући разним глупостима које нам се намећу?

На шта сте тачно поносни?

gej-brak-u-ustavu_104
На то што сте хомосексуални?

Па прво сте постали дете својих родитеља, затим држављанин Србије, а тек касније је и сексуалност дошла на ред.

Узмите мало памет у главу и боље поносно виорите Србском заставом на народним протестима, него што се дичите стварима које су задња рупа на свирали у данашње време. Прете нам Неоосманизмом, глађу, ратовима, списковима за еутаназију, распадом државе, а Ви?

Стидим се Ваших погледа на свет!

Изђите из те Ружичасте кутије лажи и осврните се на свет око себе. Попијте мало изворске воде да Вам се разбистри ум. Пробајте домаћи, непрскан прадајз, да се присетите каквог је укуса некада био. Погледајте у небо да видите сазвежђа – шта – нема их? Запитајте се зашто. “Игноранце ис блисс” и јесте, али само за оне који говоре тим језиком.

Или прво будите Срби у Србији, или идите тамо где се Ваша схватања више цене, јер у овој земљи само правите више штете но користи. Хомофобија је била далеко мања пре 10 година када сте сви били у мишијим рупама, где вам је очигледно и место. Сви ви који сте изашли на јавна гласила да објасните своје ставове представљајући све хомосексуалне у Србији, сте само поткопали геј популацију својим изливима мржње, површности и неинформисаности! А није нам потребан никакав геј лоби сервиран са Запада и од госн. Фрања, за кога се зна на чијој је страни.

Прво треба да очистимо државу од кукоља, а тек након тога да МОЖДА размишљамо о тамо неким правима мањине. Ми смо мањина, свуда у свету, схватите то. То је клетва са којом треба да се носимо, а не да се гурамо у ред како би добили веће бенифиције од већине само зато што су у већини!

А знам да нисам једина која овако мисли у нашим круговима, јер да је друкчије не бисте скупљали људе широм Европе да Вам колико-толико повећају посећеност. Јавна је тајна да је Београд пун хомосексуалаца. Колико њих се одазвално на позив вашем тајном парадирању? Поново је било више полиције него Вас. Јадни људи, шта су дочекали.

Пријатељски савет: баталите са том парадом више. Ви који је толико гурате имате довољно новца од разних страних извора, па лепо следеће године идите на море у Будву, или ЕУ НДХ, а до тада смирите мало страсти и немојте више пљувати по онима који нису издајице!

Марија Луковић,
На дан свете мученице Марине (Огњене Марије),
лета Господњег 2013. у Београду