• Почетна
  • СПОРТ
  • Зелено светло из Хумске: Растају се Партизан и Стојковић!
Прочитај ми чланак

Зелено светло из Хумске: Растају се Партизан и Стојковић!

0

stojkov

(Моззартспорт)
За разлику од остатка репрезентативаца који се сутра прикљућују екипи на Златибору, голман црно-белих у договору са клубом остаје у Београду, где чека нови ангажман у Русији или Турској месеци остало је до краја уговора Стојковића и Партизана.

После мало мање од три године успешне сарадње растаће се Партизан и Владимир Стојковић! Голман црно-белих добио је од клупских руководилаца дозволу да преговара са заинтересованим послодавцима у иностранству и према информацијама из Хумске 1 до краја седмице требало би да буде познато на којој дестинацији ће наставити каријеру.

Према незваничним сазнањима, за Владимира Стојковића заинтересовани су клубови у Русији и Турској, а пре поласка екипе на другу фазу припрема у Словенију могло да дође до реализације његовог трансфера, чиме би започео други мандат ван границе.

Стојковић се данас, после консултација са људима из клуба, уз њихов „амин“, није појавио са осталим репрезентативцима који су добили продужени одмор. Он није обавио редовне прегледе у клиници „Вита Максима“ и за разлику од Иванова, Волкова, Јојића, Брашанца и Ашковског (Митровић долази 24. јуна) неће се сутра прикључити саиграчима на Златибору. Тренутно ЈЕ у Београду, где чека „миг“ заинтересованих страна, како би одмах могао да промени средину.

У том случају, спортски директор Алберт Нађ и шеф струке Вук Рашовић ће вероватно покушати да пронађу још једно решење међу стативама, како би староседеоцима Николи Петровићу и Живку Живковићу обезбедили јачу конкуренцију.

Владимир Стојковић је са Партизаном освојио три титуле, један куп, бранио у Лиги шампиона и Лиги Европе и за три године постао један од ослонаца Парног ваљка. А и он је сам после 144. вечитог дербија најавио растанак са клубом том приликом поновио како долазак у Хумску 1 сматра потезом каријере.