Прочитај ми чланак

Ненад Милијаш: Хоћу титулу са Звездом!

0

Nenad Milijaš_633869813392526099(Курир)

Капитен Црвене звезде Ненад Милијаш појавиће се у понедељак на прозивци тренера Рикарда Са Пинта. Искусни везни фудбалер има дозволу за трансфер, али озбиљно размишља да остане у клубу за прилично мању плату. Он би уз Милоша Нинковића, Петра Грбића, Фабриса Фокобоа, Ђорђа Ракића и Абубакара Оумаруа требало да представља капитално појачање за црвено-беле у новој сезони.

Двапут га звали на Далеки исток

Ненад Милијаш (30) прошлог лета вратио се на Маракану из Вулверхемптона само с једним циљем, да освоји титулу. Зато је зимус, а и пре три дана одбио позив кинеског клуба Хангжу Гринтаун.

– Нисам успео да освојим титулу и криво ми је због тога. Желим да будем првак Србије с Црвеном звездом. Видећемо шта ће бити у прелазном року – рекао је после завршетка Суперлиге Ненад Милијаш.

Петар Грбић није променио мишљење од пре месец дана. Црногорац жели у Црвену звезду, иако га је његова менаџерска агенција понудила и Партизану. Један разговор с председником црвено-белих Драганом Џајићем, чини се, био је довољан.

Са тренером стиже и појачање

– Немам ништа против да дођем у Црвену звезду, али одлуку доноси Олимпијакос – поручио је Петар Грбић. У Београд би заједно са тренером Рикардом Са Пинтом требало да дође и Камерунац Фабрис Фокобо. Поред њега, спортски директор Зоран Стојадиновић довео би још једног српског штопера у случају да Александар Пантић повуче тубу са арбитраже у Фудбалском савезу Србије. У противном, Звезди би била потребна још двојица дефанзиваца.

 

Са Пинто у Венецуели

Тренер Црвене звезде Рикардо Са Пинто могао би да одсуствује неколико дана из Београда пошто је добио позив свог пријатеља и земљака Луиса Фига да учествује на једном хуманитарном мечу ветерана.
Наиме, Португалац у главном граду Венецуеле Каракасу 22. јуна одржава утакмицу, а позиве су добили Витор Баија, Гаиска Мендијета, Ђалмиња, Мичел Салгадо, Сержињо, Иван Елгера, Сантјаго Солари, Кили Гонзалес, Емерсон, Марсел Десаји, Фаустино Асприља…