• Почетна
  • СПОРТ
  • Терме Чатеж спонзор Звезде, наредне две године припреме у Словенији
Прочитај ми чланак

Терме Чатеж спонзор Звезде, наредне две године припреме у Словенији

0

czz

(Спортски журнал)
У ЛАВ медија центру стадиона Црвена звезда потписан је уговор о спортско-техничкој сарадњи црвено-белих и Терми Чатеж.

Црвена звезда ће по том договору у наредне две, односно четири године имати максималне услове током летњег, односно зимског припремног периода. У име Црвене звезде, потпис на уговор ставио је председник Драган Џајић.

– Могу да кажем да сам веома срећан због остварене сарадње са Термама Чатеж. Свим великим спортским колективима је циљ да уз себе окупе добре и успешне партнере. Ми смо као клуб у Термама Чатеж препознали успешан бренд са којим ћемо надам се успешно сарађивати. Споразум који смо постигли ће допринети развоју обе стране, Црвене звезде у спортском, а Терми Чатеж у пословном смислу – истакао је Џајић, који се захвалио бившем члану Управног одбора Блажи Чабаркапи на помоћи приликом остваривања сарадње.

Директор Терми Чатеж Себастјан Селан захвалио се првом човеку црвено-белих на лепим речима и додао да највећи мотив за остварену сарадњу лежи у повезивању два велика бренда какви су у својим областима наш фудбалски клуб и Терме Чатеж.

– Првенствено бих се захвалио домаћинима на великом гостопримству. Црвена звезда као и Терме Чатеж су итекако признати у својим областима. Сигурни смо да ће локација и наш тренажни центар испунити све услове за врхунску припрему играча. Поменућу и фирму “Спорт плус” са којом имамо одличну сарадњу. Желим Црвеној звезди да након припрема у Словенији, забележи што више победа – поручио је Селан.

Фудбалски клуб Црвена звезда у наредне две године ће и зимске и летње припреме обављати у Словенији, са могућношћу продужетка сарање на још две године.