Прочитај ми чланак

Тужба тужбу стиже: Звезда пред колапсом!

0

Marko-Vesovic(Моззарт спорт)

Марко Вешовић контактирао Арбитражну комисију ФСС и распитао се каква је процедура за подношење захтева и у ком року би се разматрао. Тужбу већ поднели тренер Душан Кљајић и бивши помоћник спортског директора Горан Маза Василијевић, а одлуку ипак нису променили Браћа Срнићи, Мијаиловић и Пантић.

Криза на „Маракани“ се наставља и прети потпуни колапс! Док се руководство Црвене звезде свађа, фудбалери, тренери и бивши запослени све више стају у ред и поднсес тужбе. Иако је најављено да су браћа Срнићи повукли захтев за раскид уговора, као и Срђан Мијаиловић и Александар Пантић, они то нису урадили до јуче, тако да ће Арбитражна комисија ФСС имати пуне руке посла у четвртак.

Њиховим корацима кренули су и тренер у стручном штабу црвено-белих задужен за праћење противника Душан Кљајић и бивши помоћник спортског директора Горан Маза Василијевић. Кљајићу истиче уговор за Звездом 30. јуна, а када је претходно добио отказ од бившег директора Омладинске школе Златка Крмпотића опростио је дуг од скоро 18.000 евра, преноси Спортски журнал.

Последњи у низу који, за сада, прети тужбом је Марко Вешовић. Репрезентативац Црне Горе контактирао је Арбитражну комисију ФСС и распитао се каква је процедура за подношење захтева и у ком року би се разматрао. До јуче Вешовић није поднео захтев, пошто прво жели да види да ли Звезда може да му исплати потраживања. Дуг износи нешто више од 100.000 евра. Одлука Вешовића биће позната у року од два дана…