• Почетна
  • СПОРТ
  • Кошарка – Јовичић: О казнама за финале када се заврши борба за тутулу
Прочитај ми чланак

Кошарка – Јовичић: О казнама за финале када се заврши борба за тутулу

0

kosarka-aba-liga-kosarkasi-srbije-kosarkasi-1356839275-247297У току је финална серија плеј-офа између браниоца титуле Партизана и Црвене звезде, која се одвија у напетој атмосфери и у којој људи из оба клуба јавно прозивају судије да пристрасно суде.

(Бета)
Казне чекају вечите

Директор такмичења кошаркашке Суперлиге Дарко Јовичић рекао је данас да ће казне за све неправилности у финалној серији плеј-офа изрећи када се она оконча.

„Наравно да ћемо казнити све оно што није у складу са пропозицијама. Ако се на основу извештаја службених лица утврди да је било кршења правилника, изрећи ћемо одговарајуће казне. То ћемо учинити када се заврши финална серија, као што смо урадили и када се завршила полуфинална“, рекао је Јовичић агенцији Бета.

У току је финална серија плеј-офа између браниоца титуле Партизана и Црвене звезде, која се одвија у напетој атмосфери и у којој људи из оба клуба јавно прозивају судије да пристрасно суде.

„Ја се либим коментарисања да не бих привлачио пажњу јавности и тако подизао тензије. Када се заврши финале, онда ћемо причати о свему“, рекао је Јовичић.