Прочитај ми чланак

Коста Чавошки: Обмане тројице велеиздајника

0

Sptari dacic vucic nikolic3

(Факти)
Драги Срби са Косова и Метохије и драги Београђани, малопре смо слушали нашу колегиницу и видели како цепа уговор који је закључен у Бриселу.

Ја сам пажљиво погледао, а надам се да ћете и ви то учинити и приметио да на том уговору нема потписа.

Да ли је ико од вас видео факсимил тог уговора? Није!

Ево зашто. Нема оба потписа на том папиру.

На једном је потпис Ивице Дачића и Кетрин Ештон, а на другом -овереном папиру – је потпис Хашима Тачија и Кетрин Ештон.

Зашто је то учињено? Па због тога што Ивица Тачић не сме да покаже и прикаже да се Хашим Тачић потписује преко склапања тог уговора као председник владе Републике Косово.

Дакле, Ивица Дачић мисли да ће скривањем иза своје титуле успети да нас обмане да влада Републике Србије није и де јуре признала самозвану државу косовских арбанаса. Срам га било!

Да ли је могуће да се са становишта нашег Устава тај уговор потпише?

Узмите, примера ради, да ја имам једно велико стадо у Бајчетини где се пече добра ракија и да ми је потребан магарац који ће да предводи то стадо.

Срећом мој познаник, ви га знате – министар Вучић, располаже већим бројем врсних магараца, и ја га замолим да ми једнога магарца унајми.

И сад ја вас питам: да ли ћу склопити уговор о најму са њим или са магарцем?

Ја бих радије са магарцем, милији ми је!

Али, не могу јер магарац нема правни субјективитет. Он је предмет својине. Е, видите: ја вас питам: како су они могли уопште склапати било какав споразум у Бриселу са самозваном државом косовских Арбанаса, кад наша влада ту државу не признаје?!

Дакле, та самозвана држава са становишта нашег Устава и наших законика – правно не постоји. Она је непостојећа и са њоме се никакав уговор не може склопити.

Дакле, као што видите, они су нас преварили. Тврде да не признају, а преко папира и уговора ту државу и формално су признали!

У уговору пише да ни једна од двеју страна уговорница неће једна другу осујећивати нити ће друге наговарати да то чине на њиховом путу ка ЕУ.

Пазите, ЕУ у свој састав прима само суверене и независне државе. Не прима покрајине, регионе, департмане, жупаније и тако редом. Ако ми кажемо да је самозвана држава косовских Арбанаса на европском путу – ми истовремено признајемо да је она суверена и независна држава!

Дакле, то је још једна обмана ове тројице велеиздајника!

И коначно, наша јавност је обавештена да ће ускоро бити размењени официри за везу.

Дакле, не амбасадори него некакви официри за везу.

Ја вас молим да питате јавно Ивицу Дачића, Томислава Николића и Александра Вучића: да ли ће Арбанас, официр за везу, овде у сред Београда, имати дипломатски имунитет?

Ако ће имати – он представља државу и никог више!

Дакле, драги пријатељи, ми смо суочени не само са велеиздајом, него са једном срамном и перфидном преваром ових наших главара, који иза наших леђа, забијајући нож у леђа нашим сународницима на КиМ, нас непрестано варају и обмањују!

И коначно, то смо већ чули, а то не смеју да кажу: они наше сународнике на КиМ терају да више не буду држављани Србије, него држављани самозване државе косовских Арбанаса.

Ако је то добро, зашто Николић, Вучић и Дачић не пошаљу своју децу да у сред Приштине буду косметски држављани?!

Дакле, да уживају она добра која би препоручили нашим Србима на КиМ.

И коначно, да закључим: ови наши главари, које сам поменуо, већ су сахранили наше Косово, а да им још није исплаћена награда за погребне услуге.

Срам их било!

Живела Србија.