Прочитај ми чланак

СРС: Капитулација одложена на недељу дана ради припреме српске јавности

0

Српска радикална странка сматра да је осма рунда преговора у Бриселу апсолутно потврдила да Београд не сме да каже „не“ газдама из ЕУ и САД, јер су Вучић и Дачић – уместо да моментално одбаце било какве даље преговоре са Приштином под окриљем ЕУ, обећали Ештоновој да ће се вратити у Србију само да још мало „размисле“ и да се онда опет састану са представницима тзв. државе Косово.

srs-31

Ратни злочинац Хашим Тачи изјавио је синоћ да очекује нови сусрет са Београдом већ следеће недеље, што значи да је потписивање капитулације Србије само одложено на неколико дана. Упозоравамо јавност да ће се „размишљање“ режима свести на јефтину пропаганду о томе како је Вучић повисио глас на Тачија, како би се лакше прогутала наредна недеља. Питамо Вучића зашто није рекао да је ЕУ неспособна или невољна да притисне Шиптаре, чак и за минималан уступак Србији и да ће Србија наставити преговоре под окриљем УН? То се, међутим, Вучић не усуђује да изговори ни шапатом!

Ово је буквално последњи тренутак да режим прекине са велеиздајом и да послуша упорне апеле Српске радикалне странке: да се прекину сваки преговори са шипратским сецесионистима; да се дијалог о статусу КиМ врати под окриље УН где Србија има подршку Русије и других правдољубивих земаља; да се тамо нађе решење за статус у оквиру Резолуције 1244 СБ УН која признаје и гарантује територијални интегритет и суверенитет Републике Србије и да се обавезно сваки следећи договор о АП КиМ одвија на релацији Београд – УН искључујући било какву интервенцију ЕУ као НАТО експозитуре!