• Почетна
  • СПОРТ
  • ОФК Београд: Стоп за Синишу Михајловића на Карабурми!
Прочитај ми чланак

ОФК Београд: Стоп за Синишу Михајловића на Карабурми!

0

Zvezdan-Terzic-Sinisa-Mihajlovic(Новости, фото: Телеграф.рс)
Селектор Србије није гледао полуфинале Купа на стадиону ОФК Београда иако је желео. Терзић: Требало је Мирков да узме карте. Мирков: То нема везе с истином.

Селектор репрезентације Србије је изгледа постао „персона нон грата“ на стадиону ОФК Београда! Из више извора блиских ФСС у среду увече се чуло да „романтичари“ нису хтели да издају карте Синиши Михајловићу за реванш меч полуфинала Купа Србије између њиховог тима и Војводине. И да су притом незванично поручили да стратег „орлова“ није добродошао на Омладински стадион!

БЕРТИ СВЕ „ЗАКУВАО“
ДА ли је нешто раније било између Звездана Терзића и Синише Михајловића, тешко је докучити, али последњи окршај је настао после пораза репрезентације у Загребу. Тада је председник ОФК Београда изјавио како селектору менаџер Серђо Берти саставља тим, на шта је стратег „орлова“ одговорио најавом тужбе.
– Не занима ме шта Михајловић прића – наставио је Терзић.
Ни Михајловић није одћутао:
– Баш брига мачку шта мишеви мисле о њој. То је мој одговор на свако питање о Терзићу – узвратио је Михајловић.

То је очигледно кулминација вербалног рата између председника ОФК Београда Звездана Терзића са селектором Синишом Михајловићем, а вероватно и наставак обрачуна са Томиславом Караџићем, врхом ФСС, који се распламсао у последњих месец дана.

Иако су информације тотално контрадикторне, чињеница је да је селектор репрезентације Србије желео уживо да посматра полуфинале Купа, али да због играрија негде на релацији Теразије – Омладински стадион на крају није ни кренуо пут Карабурме.

По верзији са Теразија, из ФСС су се јавили „романтичарима“ дан пре утакмице и тражили карте за Синишу Михајловића за свечану ложу. Све до неколико часова пре почетка меча није било званичног одговора са Омладинског стадиона. Али, незваничним путем је поручено да српски селектор није добродошао у дом ОФК Београда!

Што је највећи парадокс, утакмица националног Купа је у организацији Фудбалског савеза Србије… Међутим, кључеви стадиона су у рукама клубова. Михајловић зато није ни кренуо на утакмицу, пошто му је било јасно да не би могао да уђе у ложу.

Ипак, „романтичари“ имају другачију верзију догађаја. По њима, четири карте су уредно на улазу у стадион чекале селектора. И то за западну трибину. Не за свечану ложу, у којој седе највеће званице и бирани гости!

– Карте су биле остављене на капији и требало је по њих да дође Миливоје Мирков. Да ли их је узео или не, то већ не знам – речи су председника ОФК Београда Звездана Терзића.

И ту тек све добија невероватни ток, пошто је комесар за безбедност ФСС, генерал Мирков, остао шокиран речима Терзића.

– Управо се враћам са утакмице у Јагодини, немам појма о чему тај човек прича. Та његова изјава везе са истином нема! Ја сам задужен за безбедност, што бих ја ишао неком по карте? Смешна прича – каже Миливоје Мирков.

Игра глувих телефона или се неко прави Енглез? Као да су Теразије хиљадама километара удаљене од Карабурме…