Прочитај ми чланак

Двери: Устанак, јер овако више не може

0

cujes-li-vapaj-otadzbineЈелена Бркић
Нема више времена за страначка препуцавања и личне интересе, вода нам је до врата дошла!

Преко 20 дугих година једни исти политичари харају Србијом уништавајући све чега се дохвате, а све по директиви Европске уније и САД. Непособне уцењене марионете, зарад сопствене користи и интереса, довеле су српски народ на ивицу провалије!

ДОС-овски жути режим, од 2000 до 2012 године, бар није крио своју намеру директно нас бацајући у смртоносни загрљај непријатељу! Садашњи, много гори, јер је подмукао, режим који је дошао на власт захваљујући безочним лажима у предизборној кампањи, рачунајући да народ нема дуже памћење од кишне глисте, празном реториком, бесрамним расипањем нашег новца и изборном крађом, директно угрожава опстанак читавог српског народа!

Сваком Србину мора да буде јасно да је данас Србија окупирана држава:

Економска окупација: сваки Србин, на данашњи дан, дугује страним банкама 5680 ЕУР, по углавном зеленашким каматама! Како ће Србин вратити тај новац, ако су нам предузећа уништена, привреда грца у дуговима, број незапослених вртоглаво расте ка цифри од 30%, а бар 20% запослених не прима плату…

Држава укида царине на робу из ЕУ и држи курс динара на високом нивоу, чиме директно подржава увознички лоби и поткопава домаћу производњу; субвенционише стране компаније са по 10 хиљада ЕУР по радном месту, а домаћим повећава порезе… Србија је, дакле, економски окупирана држава, а поробљеном српском народу унуци ће враћати дугове које данас праве неспособни политичари уцењени од стране поробљивача!

Јел’ ти доста харача, Србине? Реци: овако више не може!

Војна окупација: „захваљујући“ медијској окупацији и дугогодишњем убеђивању да су Косово и Метохија само терет српском народу, али и чињеници да „луди“ Србин не верује да има непријатеља док га не види, јужна српска покрајина налази се под војном окупацијом САД! И док садашње марионете на власти дају себи за право и да помисле да су баш они ти који ће решити све проблеме, на српске куће и српску децу бацају се бомбе, а српске светиње и гробља се руше, да се затре сваки траг!

Имамо ли ми војску данас? Шта радите ви генерали, мајори, војници са чиновима и без? За шта ви примате плату? Зашто вас плаћа држава Србија и бедан српски народ? Чиме се брани држава? И ко се брани? Политичари или народ?

1.-sv-ratХоћеш ли схватити, Србине, да се отаџбина брани и животом, ако мора? Реци: овако више не може!

Медијска окупација: не постоји нити један једини медиј у Србији коме се зна власник! А како се може знати намера, ако не знаш ко стоји иза ње?

13 дугих година се испира мозак Србима о рају који нас чека у ЕУРОБСКОЈ унији којом харају штрајкови и побуне, 13 година се испира мозак о људским правима која се само на педере односе, док су та иста права за сав остали народ само сан, 13 година се не прича о злочинима и прогону Срба од Крајине, па до КИМ, 13 година се припрема прављење војвођанске нације и отцепљивање Северне Србије, односно комадање до београдског пашалука… 13 година су новинари потплаћени или уцењени да раде против себе и своје државе! 13 година корупционашки новац са запада улази кроз невладине организације и поткупљује све и свакога не би ли покорио Србију! После 13 година, медији дају све од себе да убеде народ да уз игре може и без хлеба!

Желиш ли истину, Србине? Или ћеш и даље да трпиш да те лажу, пљачкају и краду од тебе? Реци: овако више не може!

Да не буде забуне, овај текст је директна подршка великом народном протесту у организацији Двери који се одржава 6. априла у Београду, али и подршка свим другим организацијама које се боре против окупатора из ЕУ и САД, чији су само прости извршиоци садашњи, срамота је рећи српски, политичари на власти! Ко год организовао протесте, Радикали, СНП Наши, Никад граница или било ко други, сваки Србин мора да схвати да од њега зависи! Да мора да се побуни и подигне свој глас против угњетавања и даљег поробљавања наше отаџбине!

Није важно са које ће стране да крене грудва, битно је да се створи лавина! Нема више времена за страначка препуцавања и личне интересе, вода нам је до врата дошла! Или ћемо се подавити или на устанак! Сви! Овако више не може!