Прочитај ми чланак

Ја имам таленат: Катарина Ковачевић најталентованија! (Видео)

0

Победница четврте сезоне такмичења „Ја имам таленат“ и добитница 100.000 евра Катарина Ковачевић! Друго место за Хајналку Буш. Више од 100 извођача, кандидата за титулу најталентованијег, одмерило снаге на сцени студија у Кошутњаку!

23.36 – Треће место: Александра и Немања

23. 34 – Хајналка Буш, Катарина и Александра и Немања одвојили највише гласова!

23.31 – Изненађење: Никола и Михајло добили позив да наступе на „Егзиту“!

23.29 – Неизвесност. Још једном сви финалисти овогодишњег издања такмичења „Ја имам таленат“ на сцени у ишчекивању проглашења најбољег.

23.15 – Линије затворене, гласање завршено!

23.03 – Јелена Томашевић и Меланхолија премијерно.

22.55 – Арета Френклин или Хајналка Буш? Последњи наступ у финалу четврте сезоне шоу-програма Ја имам таленат било је извођење песме Yes, Jesus Loves Me шармантне Суботичанке.

22.42 – И последњи атом енергије за публику и још једна сјајна кореографија. Чланови нишке плесне групе „Континуум свинг“ уз подршку Зорана Јаћимовића из Пожаревца закорачили „степеницама ка небу“.

22.34 – Александра и Немања, заљубљени таленти из Кучева, уз Ghetto child на сцени студија у Кошутњаку.  

22.19 – До остварења сна и победе у такмичењу талената професорка латинског Наташа Павловић покушаће да стигне уз тактове песме The Lady Is а Tramp, коју је прославио Френк Синатра.

22.08 – Шта ради Момче са Охрида открива чудесни етно састав „Чудесмо“ из Београда.

21.59 – Инспирисани Чачанин Никола Радовић на сцени показује све емоције у песми коју је сам написао.

21.49 – Хит Дасти Спрингфилд с краја шездесетих година 20. века Son of a Preacher Man и 16-годишња Горица Шутић.

21.36 – Млади београдски репер Михајло Влаховић Бели и овог пута симпатије публике осваја и као извођач и као аутор.

21.25 – Романтична Неготинка Катарина Ковачевић амбициозно закорачила ка шампионској позицији изабравши песму Зајди, зајди.  

21.15 – На сцену први изашли хармоникаши Основне школе „Алекса Шантић“ из Угљевика. Публику освајају косовским колима.

21.10 – Иван Босиљчић, Наташа Нинковић и Иван Тасовац, трочлани жири такмичења пожелео срећу финалистима. Гласање већ почело.   

21.05 – Надметање најталентованијих може да почне!

 19.32 – Узбуђење уочи почетка великог финала четврте сезоне такмичења Ја имам таленат. Члан жирија, глумац Иван Босиљчић, рекао је, у укључењу у Дневник РТС-а, да гледаоце очекују сјајни наступи вечерас, али да је оних који су заслужили да буду у финалу много више од 10.  

Вишемесечна потрага за најталентованијим девојкама и младићима је на самом крају, или, боље речено, врхунцу. 

Од 5.000 пријављених кандидата, 400 је добило прилику да се појави на аудицијама у Народном позоришту.

Жири је затим изабрао 40 полуфиналиста. Претходних пет недеља смо гледали како се боре за пролазак у финале па је настао списак од 10, а затим и 11 најбољих од којих ће само један бити изабран за највећи таленат Србије и кући отићи са наградом од 100.000 евра.

На крају четврте сезоне популарног такмичења за награду и титулу најталентованијег бориће се Никола Радовић, Хајналка Буш, Катарина Ковачевић, Горица Шутић, Наташа Павловић, Михајло Влаховић Бели, Александра и Немања из Кучева, нишка плесна група „Континуум свинг“ (Continuum Swing) и Зоран Јаћимовић, хармоникаши Основне школе „Алекса Шантић“ из Угљевика и етно састав „Чудесмо“.  

У тиму који реализује финалну емисију Ја имам таленат је око 250 људи и кажу да су јуче на заједничкој проби за технику и такмичаре, функционисали као један.

„Нема свађе, тим је уигран, после четири сезоне се лепо слажемо, то се и види на телевизији“, изјавила је продуценткиња Сандрина Анђић.

Како би програм био што узбудљивији за гледаоце РТС-а, и ове године је дошао чувени британски телевизијски редитељ Пол Кириџ, који је радио амерички и енглески шоу Ја имам таленат, пренос краљевског венчања принца Вилијама и Кејт и церемонију затварања Олимпијаде у Лондону.

„Ваш тим продукције је заиста одличан и заједно смо постигли много тога. Сада уживају у експериментисању. Сваке недеље гледаоци могу видети нешто ново у шоу програму“, нагласио је Кириџ.

Ново је и то што ће у финалу наступити 11 такмичара, јер је из Лондона стигла дозвола да се и Зоран Јаћимовић такмичи за титулу највећег талента Србије. Тако ће вечерас заједнички наступити плесна група „Континуум свинг“ и Јаћимовић.

На генералној проби сви такмичари су изјавили да се осећају сјајно, упркос присутној треми.

Неки од кандидата су за ово одлучујуће вече изабрали косовке и македонске старе песме, други америчке госпел нумере, а биће и реповања о нашој суровој реалности.

Сви су спремни да одушеве и да се до последњег тренутка боре за наклоност публике која ће СМС гласовима изабрати најбољег од свих.

 

Специјални гост великог финала биће један од најбољих вокала наше поп сцене Јелена Томашевић, која ће у емисији премијерно извести нову песму.

Међутим, ово неће бити једино изненађење за гледаоце, јер ће се у финалу појавити и неки од такмичара који су оставили снажан утисак на публику, иако се нису пласирали међу финалисте!
 
(РТС, Ја имам таленат)