Прочитај ми чланак

Сталоне снима седми део “Рокија“ у Србији!

0

БЕОГРАД-Један од највећих светских филмских хитова свих времена, серијал „Роки“ Силвестера Сталонеа требало би током следеће године да добије свој седми и коначни анставак који би био једноим делом сниман и у Србији!

Како Правда сазнаје из добро обавештених извора у току су преговори између Сталонеа и продуцената из Србије који би за коначан циљ имали довођење легендарног глумца у Србију и снимање „Рокија 7“ у Пинковом студију у Шимановцима.

-За сада је све још увек у фази преговора а и сам Сталоне се дуго опирао идеји да сними још један наставак „Рокија“. Ипак, његови придуценти су га убедили, посебно из разлога што је претходни шести део остао по мишљењу критике али и публике некако недоречен и недовршен. Сталоне не би због поодмаклих година у седмом делу био у рингу али би глумио Рокија као боксерског тренера а на крају филма би доживео и круну свог живота-рођење унука који би наравно добио име Роки, каже наш извор.

Тренутно је све још увек под велом тајне док се не постигне коначни договор али како сазнајемо Сталоне је презадовољан студијом у Шимановцима где би се снимали неки ентеријери, углавном сцене бокс меча, а још је један разлог битан због чега би легендарни Слај желео да део завршног „Рокија“ сними баш у Србији.

-Сталоне је још пре неколико година сазнао да се у Житишту код Зрењанина подиже споменик филмском лику који је створио и који га је прославио и донео му Оскара. Још тада је решио да првом приликом дође и лично се захвали иницијаторима и мештанима Житишта али до сада то није успео да учини.

Пошто је сценариста и овог седмог дела филма о легендарном Балбои, Сталоне има идеју да се завршна сцена последњег „Рокија“ сними баш у Житишту где би деда Роки свом тек рођеном унуку показао свој споменик и на тај начин симболично се окончала једна од најуспешнијих филмских франшиза икадаа, каже наш саговорник.

 

(Правда)