Прочитај ми чланак

ОТКРИВАМО: „Инсајдер“ креће у хајку на патриотске организације и медије!

0

Како Србин.инфо незванично сазнаје, редакције „Инсајдер“ и Б92 крећу у велику хајку на патриотске организације, покрете и партије у Србији! Аутори телевизијске емисије, познате по свом антисрпском деловању, припремају нови серијал, а овог пута на удару ће се, по сазнању нашег портала, наћи политичке странке десног блока, патриотски покрети попут „Двери“, „СНП Наши“, хуманитарне организације (као што је Коло српских сестара), али и слободни и нережимски медији.

Прави циљ овог серијала је покушај да се заустави јачање анти ЕУ и анти НАТО расположења у народу, које је из дана у дан све веће, с обзиром на то да су притисци на Србију и њене грађане незамисливо понижавајући, а очекују се и додатни услови.

Користећи проверене Гебелсове методе, „Инсајдер“ ће  покушати да прикаже патриотске организације као ретроградне, хулиганске, чак и фашистичке, као и да „открије народу“ њихову повезаност са криминалом.

Србин.инфо зато поставља питања: Ко је налогодавац и финансијер емисије „Инсајдер“ и телевизије Б92? Због чега им је једина уређивачка концепција да (узалудно) нападају искључиво оне који промовишу традиционалне, православне и родољубиве вредности? Када ће „Инсајдер“ да направи емисију о финансирању разних антиуставних НВО организација у Србији или о енормним пљачкама политичара бившег режима које су врло транспарентне?

 

Маша Крстић