Прочитај ми чланак

Козаци добровољци долазе на Космет да бране Србе!

0

ВЛАДИВОСТОК-Неколико хиљада Козака спремно је да на први позив Срба са Косова и Метохије дође на Космет и помогне српском народу да остане на својим вековним огњиштима!

Ово је закључак годишње скупштине Удружења Донских козака одржаног пре неколико дана у Владивостоку а потомци Тараса Буљбе и осталих храбрих руских ратника покренули су и петицију којом позивају све своје истомишљенике широм Руске федерације да се ставе у одбарну Срба на Косову и Метохији.

-Ми не позивамо у рат нити било коме претимо оружјем али не можемо ни мирно да гледамо како братски и православни српски народ муче, протерују и убијају за земље која је вековима била њихова а коју су албански терористи и есктремисти отели и прогласили за своју државу помогнути Америком и Европом, каже се између осталог у прогласу Донских Козака.

И групе на друштвеним мрежама широм Русије препуне су козачких позива да се свака врста помоћи да Србији а након пуштања Рамуша Харадинаја на слободу те су се групе увећале и за неколико хиљада чланова. Свуда се истиче да Русија и „њени најхрабрији синови“ не смеју да оставе српски народ на милост и немилост „бездушној Европи и свету“.

-Морамо помоћи Србима, они су наша браћа а то је више пута јавно истицао и председник Путин. Слава Богу, прошло је време издајника Горбачова и Јељцина који су за шаку америчких долара газили Русију и понижавали се пред Вашингтоном и Бриселом дозвољавајући да на Србе и бомбе бацају 1999. године. Има нас више него довољно да са уаједно са браћом Србима кажемо одлучно НЕ новом поретку који преко стварања још једне албанске државе у срцу Европе жели да убишти дух православља, каже се у једном од коменатара Донских Козака поводом актуелне ситуације на Космету и у Србији.

Подсетимо, поред Козака и други Русе широм Руске федерације на друштвеним мрежама и у јавности нуде помоћ Србима на Космету а све су бројнији и јачи гласови који захтевају политички и војни савез Србије и Руске федерације.

 

(Правда)