Прочитај ми чланак

Докази да нас трују из ваздуха (Фото)

0

Након запрашивања небо је посивело, ваздух је био толико тежак и загушљив да нисмо могли да дишемо, открива наш читалац

Небо изнад Сремске Митровице пуно кемтрејлса

Спасите нас!
После писања Курира о „кемтрејлсу“, отровним белим траговима који остају на небу после запрашивања, јавио нам се велики број уплашених људи молећи да наставимо са том темом и да апелујемо да се Србија заштити.

Катастрофа
Тридесетдвогодишњи М. П. из Сремске Митровице послао нам је фотографије неба над својим градом, направљене 29. септембра у шест после подне, баш након што су авиони надлетали и запрашивали његове суграђане.

– Погледајте ову катастрофу! Направио сам слику баш да је приложим као доказ свакоме ко не верује или мисли да је прича о „кемтрејлсу“ само теорија завере. Људи, чувајте се! Ово је страшно, небо је посивело, ваздух је био толико тежак и загушљив да нисмо могли да дишемо. Након запрашивања скупљала се нека бела скрама, као паучина, која никако не сме да дође у контакт с кожом, иначе изазива здравствене катастрофе.

Удисањем такође убацујемо у организам те наночестице, које нас разарају изнутра, па дете нисам смео да изведем на игралиште данима, а и то ми није нека гаранција да ћемо се заштити – прича узнемирени грађанин молећи нас да наставимо да упозоравамо грађане и информишемо их о опасности од „кемтрејлса“.

На бројним интернет адресама могу се видети фотографије унутрашњости авиона са уграђеним металним резервоарима с хемијским средствима, који су постављени уместо путничких седишта.

 

Постоји и друга врста авиона код којих су млазнице постављене на репу, поду, боку или крилима авиона, па се чак на неким снимцима јасно види како хемијска једињења излазе из тих делова, а не из турбина, како је предвиђено код редовних авиона.

 

Заштита од „кемтрејлса“
Да бисмо се заштитили од последица запрашивања, потребно је користити зеолит, потпуно природан минерал, који је нетоксичан и без нуспојава и потпуно се елиминише из тела четири до шест сати након узимања. Зеолит из тела одстрањује бројне штетне, токсичне и канцерогене супстанце у облику тешких метала, пестицида, хербицида, алфатоксина, микотоксина, радиоактивних честица, и то путем столице, мокраће и зноја.

 

Шаљите фотографије
Апелујемо на све читаоце који виде сумњиве беле трагове на небу који се споро разилазе, као и паучинасту скраму која се скупља на земљи после тога, да нам фотографије и податке о времену запрашивања пошаљу на мејл редакције, а да ове материје никако не пипају голим рукама.

 

Шта садржи „кемтрејлс“
Стручњаци који проучавају хемијски састав белих трагова на небу тврде да садрже:

– нервне отрове

– тешке метале: алуминијум, баријум, стронцијум, манган

– микроорганизме: бактерије, гљивице, микоплазме

– пестициде и радиоактивне материје

– дехидрирана људска црвена и бела крвна зрнца

 

(Курир)