Прочитај ми чланак

Ник Вујичић ће ускоро постати отац!

0

Планетарно познати говорник српског порекла Ник Вујичић (30), који је рођен без горњих и доњих екстремитета, посетиће Србију крајем септембра.
Његова предавања прегледана су на Јутјубу на десетине милиона пута, а до сад је говорио испред 4,5 милиона људи у 43 земље. Пред долазак у Србију сазнао је да ће постати отац.

 

Ноле: Дођите на његове говоре
– Ја вас молим, као велики поштовалац Ника и његовог живота и свега што он ради, да дођете на његове говоре, да га подржите и да послушате његову личну причу, јер може да вам помогне, да вам да много мотивације и да вам помогне у вашим животима – поручио је Новак Ђоковић у њиховом заједничком видеу, који је „Блиц“ ексклузивно објавио на свом сајту.

 

Иако је рођен без удова Ник Вујичић је успео да се потпуно оствари у животу.

Почетком ове године се оженио Канае Мијахаром која ће се ускоро породити.

Иако је особа са инвалидитетом, успео је да преброди бројне страхове и комплексе, високо се образује, бави спортом и напише две књиге. А пре недељу дана Ник је сазнао да ће почетком следеће године постати отац, што је доказ да је све за шта се залагао могуће.

Ник је стилом живота доказао да не треба дозволити људима и инвалидитету да ограниче нечији живот, па је током одрастања радио све што су људи сматрали немогућим: писао уз помоћ малог стопала које је једини екстремитет који има, образовао се, бавио спотом, стекао светску славу, обогатио се и почетком године оженио врсном лепотицом.

Као круна свега Ник је пред пут у Србију сазнао да ће му жена Канае Мијахаро Вујичић подарити дете. Верује да ће бити савршен отац, баш као што су и његови родитељи били према њему.

 – Тата ме је први пут убацио у базен са 18 месеци. Годинама ме је охрабривао и учио да пливам. Волим и скејтбординг и фудбал – каже Ник Вујићић, који је и аутор две књиге, а једна од њих налази се у продаји и у Србији – “Живети слободно”.

Ник ће наступити у Београду 21. септембра, у Сава центру, са почетком у 19 сати, и у Новом Саду 22. септембра, у Великој дворани Спенса. У Београду ће уз подршку Фондације Ана и Владе Дивац бити организовано и предавање за студенте на Правном факултету, као и пријем код принцезе Катарине Карађорђевић.

 Улазнице коштају 500 динара, а сав новац биће преусмерен организацијама за помоћ особама са инвалидитетом.

 

(Блиц)