• Почетна
  • ДРУШТВО
  • Девојка са „BMW” претицала „југо” па изазвала судар: шесторо тешко повређених
Прочитај ми чланак

Девојка са „BMW” претицала „југо” па изазвала судар: шесторо тешко повређених

0

Крагујевац: Девојка изазвала удес, шесторо повређених
У саобраћајној незгоди која се јуче, око 13 часова, догодила у Крагујевцу на раскрсници Југословенске и Улице Светислава Вуксановића, повређено је 6 особа, од којих је једна задобила тешке телесне повреде опасне по живот.

Управљајући возилом марке „BMW” Наташа В. (19) из места Ратковић код Рековца претицала је ‘југо’ на делу пута на коме је претицање забрањено и то у тренутку када је ово возило, којим је управљао Миливоје А. (37) из Крагујевца вршило скретање улево, у улицу Светислава Вуксановића.

Оба возила кретала су се смером из Крагујевца према Горњој Сабанти, када је „BMW” налетео на леву бочну страну ‘југа’, а након тога слетео са августа и ударио у дрвену ограду.

Возач „југа“, Миливоје А., задобио је тешке телесне повреде опасне по живот и налази се на лечењу у Клиничком центру у Крагујевцу.

Лејк телесне повреде, поред Наташе В. задобило је и четворо путника из возила „BMW”, међу којима су и малолетна девојчица од 14 година и дете од 7 година из Горње Сабанте код Крагујевца.

Саобраћај је на овом делу пута за аутобусе и теретна возила био у прекиду два и по сата, док се за путничка возила одвијао алтернативним путним правцем.

Наташа В. је, након отпуштања из Клиничког центра у Крагујевцу, данас лишена слободе и, уз кривичну пријаву, спроведена истражном судији Основног суда. На терет јој се ставља тешко кривично дело против безбедности јавног саобраћаја.

 

(Шумадија пресс)